Ремонт на покриви в град Пловдив

Ремонтиране на покрив в Пловдив и специални цени

Услуги по ремонтиране на покрив с цени специално за Пловдив от Покриви Адиникс. Ние от Адиникс предлагаме ремонт на вашият покрив в Пловдив с нашите висококачествени услуги на ниска цена, ако ремонтът на покрива ще е за град Пловдив и Пловдивска област.

Цената на pokrivi-adiniks.com за ремонт на покриви в Пловдив е много добра, защото нашата фирма "Покриви Адиникс" е локирана в Пловдивски район и ще имаме най-малко разходи за транспорт. За да дойдем на място, да огледаме обекта ви и да ви дадем нашата най-добра оферта, моля, съвржете се с нас на посочените на сайта ни pokrivi-adiniks.com телефони или ни пуснете запитване през формата за контакти. Гарантираме най-добра цена при качествено извършен ремонт!

Полагане на хидроизолация в град Пловдив

Вече предлагаме и хидроизолация, и ремонт на покриви в Пловдив на страхотни цени. Нашата фирма, пазарува евтино материали директно в градът Пловдив и така вашият ремонт ще ви струва по-малко. Доволни са и клиентите ни, на които ремонтираме покривите на блоковете, в които живеят, а също и клиентите ни с къщи. Ремонтът бе извършен с полагане на два пласта хидроизолация на GENERAL MEMBRANE. Също така измазахме комините им и сменихме бордовите ламарини.

Вече сме в 2020 година, време е да се ремонтира стария покрив и да се сменят изгнилите дъски, греди и летви под керемидите на покрива. Всички знаем, че е много важно над главите ни да е сигурен покрива и той да не прокапе след дъжд или по-лошо, да пропадне след толкова години гниене на гредите. Ние от Фирма Адиникс ЕООД ви предлагаме ремонт на стари покриви със смяна на изгнили греди, дъски и всички летви. Инпрегниране на дървото срещу дървояд и полаганен на специален под-покривен воалит който позволява на покрива да диша и да не позволява влагата да надвие дървото, но в същото време падащите капки под керемидите да се изтичат безпроблемно. Към офертата ни, също така предлагаме Доставка на стари или нови керемиди от същия вид за да допълним счупените, наранени и похабени керемиди.

Hidroizolaciq v grad Plovdiv

Ремонт на плоски покриви с хидроизолация по-голямата част от  панелните блокове в България са с хидроизолация на покрива, тази изолация с времето от климатичните промени се руши. Днес има хидроизолационни материали които издържат на много ниски и високи температури, без да се наруши свойството в материала и да се напука или скъса. Адиникс 1 работи с материали които издържат на тези климатични промени и съобразено с тях гаранцията в договорите ни приключва без да се ремонтира отново. В град Пловдив всяка година имаме доста ремонтирани покриви с хидроизолация и точно в този район предлагаме страхотни цени с материали които издържат на сериозни климатични промени. Обадете ни се за оглед и изготвяне на оферта ! За тези коопераци които нямат възможност за изплащане на цялата сума по ремонта има варианти за изплатаще на няколко вноски без оскъпяване. Ние ще ви помогнем да имате здрав покрив. 

Ремонт на покриви с керемиди в Пловдив 

Много от покривите с керемиди на пръв поглед изглеждат здрави и нямат проблеми. Керемидите са здрави но покривът тече, тогава ремонта от който имате нужда е пренареждане на керемиди с двойна скара летви и подкеремидна мембрана. Какво представлява този ремонт за стари покриви ?

  1. Първо се прави оглед от наш специалист и се преглежда покрива за проблемни зони. Много често на пръв поглед е добре, но всъщност има спукани керемиди които не се виждат. Точно тези керемиди пропускат водата и тя си намира път и вашият покрив протича. 
  2. След направа на оглед се изпаща подробно оферта на няколко етапа по ремонта с вид материали, цена на квадратен метър, обща цена и гаранция която се дава от фирмата. Офертата може да се изпрати на имейл или се дава на ръка след 2 - 4 дни. 
  3. Ако офертата ви устройва се подписва двустранен договор в който си пише всичко подробно за ремонта + прикачени оферти към него. Започва се работа и се доставят материали.
  4. След като приключим обекта получавате малък подарък от нас, а ние си имаме доволни клиенти които ще ни препоръчат и на други хора за ремонт на покриви в Пловдив

Стар покрив преди ремонт в град Пловдив

razrushen pokriv v plovdiv

Много от покривите в цялата страна изглеждат по този начин, със счупени керемиди, кал вместо мембрана под тях, стари изгнили ламарини, подгнили дъски и греди. Улуците са без наклон и надулучна пола и това води до теч по фасадата и нарушаването й. Най-важното правило при един ремонт е да се започне от покрива, защото е безмислено, когато цялата вода се стича надолу и руши сградата.

Ремонт на покрив с нови керемиди от Адиникс 1 ЕООД 

Ремонт на покрив с нови керемиди

Е-поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: 02 489 44 62
Мобилен: 0888 759 133 ; 0898 759 133

Tags: Ремонт на покриви Пловдив Полагане на хидроизолация Пловдив Ремонт на покрив Пловдив ремонт на покриви цени Пловдив

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers

Ремонти

довършителни ремонти

Извършваме довършителни вътрешни ремонти

Дренажи

Дренажи и отводнителни системи

Дренажи и отводнителни системи

Дограма

PVC и алуминиева дограма

Монтаж на PVC и алуминиева дограма

ВИК услуги

ВИК услуги

Ремонт и изграждане на ВИК системи

Електроуслуги

Електроуслуги

Ремонт и изграждане на електроинсталации