Ремонт на покриви в град Пловдив

Ремонтиране на покрив в Пловдив и специални цени

Услуги по ремонтиране на покрив с цени специално за Пловдив от Покриви Адиникс. Ние от Адиникс предлагаме ремонт на вашият покрив в Пловдив с нашите висококачествени услуги на ниска цена, ако ремонтът на покрива ще е за град Пловдив и Пловдивска област.

Цената на pokrivi-adiniks.com за ремонт на покриви в Пловдив е много добра, защото нашата фирма "Покриви Адиникс" е локирана в Пловдивски район и ще имаме най-малко разходи за транспорт. За да дойдем на място, да огледаме обекта ви и да ви дадем нашата най-добра оферта, моля, съвржете се с нас на посочените на сайта ни pokrivi-adiniks.com телефони или ни пуснете запитване през формата за контакти. Гарантираме най-добра цена при качествено извършен ремонт!

Полагане на хидроизолация в град Пловдив

Вече предлагаме и хидроизолация, и ремонт на покриви в Пловдив на страхотни цени. Нашата фирма, пазарува евтино материали директно в градът Пловдив и така вашият ремонт ще ви струва по-малко. Доволни са и клиентите ни, на които ремонтираме покривите на блоковете, в които живеят, а също и клиентите ни с къщи. Ремонтът бе извършен с полагане на два пласта хидроизолация на GENERAL MEMBRANE. Също така измазахме комините им и сменихме бордовите ламарини.

Вече сме в 2019 година, време е да се ремонтира стария покрив и да се сменят изгнилите дъски, греди и летви под керемидите на покрива. Всички знаем, че е много важно над главите ни да е сигурен покрива и той да не прокапе след дъжд или по-лошо, да пропадне след толкова години гниене на гредите. Ние от Фирма Адиникс ЕООД ви предлагаме ремонт на стари покриви със смяна на изгнили греди, дъски и всички летви. Инпрегниране на дървото срещу дървояд и полаганен на специален под-покривен воалит който позволява на покрива да диша и да не позволява влагата да надвие дървото, но в същото време падащите капки под керемидите да се изтичат безпроблемно. Към офертата ни, също така предлагаме Доставка на стари или нови керемиди от същия вид за да допълним счупените, наранени и похабени керемиди.

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers

Ремонти

довършителни ремонти

Извършваме довършителни вътрешни ремонти

Дренажи

Дренажи и отводнителни системи

Дренажи и отводнителни системи

Дограма

PVC и алуминиева дограма

Монтаж на PVC и алуминиева дограма

ВИК услуги

ВИК услуги

Ремонт и изграждане на ВИК системи

Електроуслуги

Електроуслуги

Ремонт и изграждане на електроинсталации