Ремонт на покриви в град София

Ремонтиране на покрив в София и специални цени

Услуги по ремонтиране на покрив с цени специално за София от pokrivi-adiniks.com. Ние от Адиникс предлагаме ремонт на вашият покрив с нашите висококачествени услуги на ниска цена ако ремонтът на покрива ще е за град София и Софийска област. Цената на pokrivi-adiniks.com е

много добра, защото нашата фирма "Покриви Адиникс" е локирана в района на София и ще имаме най-малко разходи за транспорт.За да дойдем на място, да огледаме обекта ви и да ви дадем нашата най-добра оферта, моля, съвржете се с нас на посочените на сайта ни pokrivi-adiniks.com телефони или ни пуснете запитване през формата за контакти. Гарантираме най-добра цена!

Полагане на хидроизолация в град Пловдив

Вече предлагаме и ремонт на покриви в Пловдив на страхотни цени. Нашата фирма, пазарува евтино материали в град Пловдив и така вашият ремонт ще ви струва по-малко. Доволни са и клиентите ни, на които ремонтирахме покрива на блока, в който живеят. Ремонтът беше извършен с полагане на два пласта хидроизолация на GENERAL MEMBRANE. Също така измазахме комините им и сменихме бордовите ламарини.

Вече сме 2017 година време е да се ремонтира стария покрив и да се сменят изгнилите дъски, греди и летви под керемидите на покрива. Всички знаем че е много важно над влавите ни да е сигорен покрива и да не прокапе след дъжд или по-лошо, да пропадне след толкова години гниене на гредите. Ние от Фирма Адиникс ЕООД предлагаме ремонт на стари покриви със смяна на изгнили греди, дъски и всички летви. Инпрегниране на дървото срещу дървояд и полаганен на специален под-покривен воалит които позволява на покрива да диша и да не позволява влагата да надвие, но в същото време да се изтичат падащите капки под керемидите. Към офертата също така предлагаме Доставка на стари или нови керемиди от същия вид за да допълним счупените, наранени и  похабени керемиди. 

Tags: Ремонт на покриви София, Ремонт на покриви, покриви, ремонт на покрив,

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers

Ремонти

довършителни ремонти

Извършваме довършителни вътрешни ремонти

Дренажи

Дренажи и отводнителни системи

Дренажи и отводнителни системи

Дограма

PVC и алуминиева дограма

Монтаж на PVC и алуминиева дограма

ВИК услуги

ВИК услуги

Ремонт и изграждане на ВИК системи

Електроуслуги

Електроуслуги

Ремонт и изграждане на електроинсталации