Полагане на хидроизолации

Много от нашите клиенти избират старата хидроизолация да бъде запазена. Ето защо днес ще ви кажем как точно се полага новата изолация, върху старата. Ако сте решили старият воалит да бъде запазена и да ви услужи като онова за новата, то тогава някои части на изолацията ще трябва да се изрежат и отстранят. Много често старата хидроизолация протича, защото се е отлепила някъде, пропукала от времето или скъсала от старина и покрива ви затова

Да поговорим за метални покриви

Покриви от метал

Металните покриви са много актуални и предпочитани, като причина за това е най-вече тяхната издръжливост и дълъг живот. Уникалният им вид също ги прави предпочитани пред другите видове покриви. Може би, голямата им популярност се дължи най-вече на внушителния им външен вид. Могат да се избират различни цветове, стилове и текстури, което позволява направата на уникален по рода си покрив, който същевременно с това е и изключително здрав и устойчив на пожари, ледени бури, силни ветрове и урагани, както и земетресения. При покривите с керемиди или рулонна хидроизолация, се налага подмяна след около 15 години. Металните са толкова здрави, че ако са монтирани както трябва, могат да изкарат над 50 години, без нужда от ремонт. Те са толкова издръжливи, че могат да устоят на всякакви природни сили и в сравнение с покривите от други материали, при тях не се прави компромис със здравината. Гаранцията на повечето такива покриви е 30 години, но ако нанасяте от време на време металозащитен грунд, тогава най-вероятно няма да ви се наложи да правите ремонт докато сте живи.
Типове покриви от метал

Металите, от които се изработват покривите са няколко вида, за това е добре да се знаят техните характеристики, предимства и недостатъци.

Покриви от стомана

Тези покриви се срещат най-често, тъй като стоманата е най-масовия метал. Тя дава гъвкавост и сила, достъпна е и е подходяща за сгради от всякакъв тип, без значение дали са търговски, промишлени или жилищни. Обикновено, тези покриви се правят с поцинкована стомана.

Покриви от ламарина

Едни от най-често използваните покриви, при които се използват рула или листове от поцинкована ламарина. Те трябва да

Видове покриви и технологии за ремонт

Покривите започват да губят формата си и да се видоизменят с времето, което ги прави недостатъчно ефективни и те не могат да изпълняват важната функция, за която са създадени. Проблемите при едни покриви се появяват по-рано, при други на по-късен етап. Причините за това могат да бъдат различни: въздействието на околната среда, не добре монтиран покрив, изграден покрив от евтини и некачествени материали и т.н. Да се ремонтира един покрив е нежелан и неприятен момент за всеки, но той е неизбежен и няма как да се пропусне.

Керемидени покриви

При покривите с керемиди, най-честите проблеми са свързани с керемидите, които се пропукват с времето и това води до получаване на течове в изолационната мембрана. В следствие на тях, тя се унищожава и така течовете успяват да достигнат до дървото, а ако са по-големи, дори и до вътрешните стени на жилището. Добре е да се допитате до професионалист в областта, ако забележите дори много малък теч, в противен случай положението може да се влоши и да стане още по-лошо. Трябва да се действа навреме и да се спестят излишните главоболия.

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers

Ремонти

довършителни ремонти

Извършваме довършителни вътрешни ремонти

Дренажи

Дренажи и отводнителни системи

Дренажи и отводнителни системи

Дограма

PVC и алуминиева дограма

Монтаж на PVC и алуминиева дограма

ВИК услуги

ВИК услуги

Ремонт и изграждане на ВИК системи

Електроуслуги

Електроуслуги

Ремонт и изграждане на електроинсталации