Довършителни ремонти

Ние сме фирмата, която предлага не само ремонт на покриви, усвояване на тераси и балкони, или тенекеджийски услуги. Адиникс ЕООД също така предлага вътрешни довършителни работи като: Бояджийски услуги, замазки, мазилки, шпакловки, вътрешни и външни топлоизолации, груб строеж и всякакви вътрешни и външни строителни услуги. Цените при нас ще са достъпни с качествен материал. Нашата цел е вие да сте доволни от нашата работа и да ни препоръчате на приятели и познати.

 

Дренажни и отводнителни системи

Отводнителен-дренаж

 Фирмата извършва дренажни и отводнителни решения, хидроизолации с рулонна и течна изолация  за къщи, блокове, дворове гаражи и др. Допитвате ли се кога е добре да се започне ремонт на дренажната система на вашата къща ? Отговорът на този въпрос е, че е препоръчително да е през горещото време на годината. Целта на това е  да може подпочвената вода да е на по-ниско ниво. Това не означава, че не може да се работи и през друг период  на годината. Напротив, може да започнем ремонта, стига условията да не надвишават изискванията ни за качествено изграждане на дренажната система.

 

PVC и алуминиева дограма

dograma-za-terasi

ПВЦ и алуминиеви дограми за врати и прозорци. 

Нашата фирма предлага ПВЦ и алуминиева дограма. Работим с партньори с които се стараем да предлагаме на нашите клиенти по- голямо разнообразие от профили, обков, стъклопакети и цветова гама. Можем да ви предложим Рехал ,Саламандер, Века , Вивапласт,Аупласт ,Кйомеринг, КМГ, и много други профили.  Предлагаме и голямо разнообразие за стъклопакети с 16мм. 24мм. 32мм. и троен стъклопакет.  Можем да предложим стъклопакет  със  затъмняване и цвят, също така  пълен с газ-аргон, ка стъклопакет  и четири сезона.  Нашата фирма може да ви изгради дограма за затваряне и приобщаване на тераси балкони.   

ВИК услуги

Изграждане на нова ВиК инсталация – Цена по договаряне.

Отстраняване и откриване на течове – Цена по договаряне.

Смяна на тръби – Цена по договаряне.

Смяна на щрангове на етаж – Цена по договаряне.

Монтаж на радиатори – Цена 38.00лв.

Преместване на радиатор – Цена 19.00лв.

Монтаж на душ – Цена 19.00лв.

Монтаж на сифон – Цена 15.00лв

Монтаж на меки връзки за чиста и мръсна вода – Цена по договаряне.

Монтаж на мивка – Цена 35.00лв.

Монтаж на аксесоари за баня или кухня – Цена 15.00лв.

Монтаж на тоалетно казанче – Цена 15.00лв.

Монтаж на моноблок – Цена 45.00лв.

Монтаж на писуар или биде – Цена 45.00лв.

Монтаж на тоалетна чиния – Цена 45.00лв.

Монтаж на джакузи – Цена 220.00лв.

Монтаж на душ кабина – Цена 98.00лв.

Монтаж на вана – Цена 98.00лв.

Монтаж на перална машина – Цена 35.00лв.

Монтаж на бойлер – Цена 70.00лв.

Демонтаж на бойлер – Цена 25.00лв.

Смяна и монтаж на водомер - Цена 30.00лв.

Смяна и монтаж на кран - Цена 30.00лв.

Електроуслуги

Ние от www.pokrivi-adiniks.com предлагаме и електроуслуги на страхотни цени. Към нашата фирма работи екип за перфектен ремонт и изграждане на електрическа инсталация. Подръжка на електроинсталацията във вашият дом, офис или заведение. Монтаж и ремонт на електрическо табло, смяна на контакти, дефектотокови защити, електромери и много други електро услуги. Винаги може да се доверите на нашият екип и да ни потърсите на дадените телефони. Фирмата работи със специалисти, които дават гаранция за извършените ремонтни дейности. Екипът ни работи седем дни в седмицата и през празничните дни.  Оферта за ремонта може да ви се каже веднага след разговор по телефона или след безплатен оглед, който важи само за град София. Безплатната оферта, която ще ви дадем е крайна и няма да се промени по време на ремонта. При нас няма такси за повикване. Всичко се извършва бързо, безопасно и на добри цени.

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers

Ремонти

довършителни ремонти

Извършваме довършителни вътрешни ремонти

Дренажи

Дренажи и отводнителни системи

Дренажи и отводнителни системи

Дограма

PVC и алуминиева дограма

Монтаж на PVC и алуминиева дограма

ВИК услуги

ВИК услуги

Ремонт и изграждане на ВИК системи

Електроуслуги

Електроуслуги

Ремонт и изграждане на електроинсталации