Покриване усвояване и ремонтиране на тераси

Изграждане на покрив на последен етаж на тераса 

Имате нужда от разширяване на вашето жилище, било то кухния хол в апартамент къща блок сграда и др. Все повече хора се нужда от по-голямо пространство в своето жилище. Ние ви предлагаме усвояване и приобщаване на тераси балкони. Тук може да намерите част от нашите изградени и усвоени тераси. ЛИНКУсвояване на тераси

Изграждане на навес

От дървена конструкция

usvoqvane-na-terasi

Изграждането на покриви, навеси, барбекюта и др. са предпочитани от клиентите, защото дървото остава един от най-предпочитаните материали. С него може да се изграждат най-различни видове конструкции и детайли. С дървото се работи много по лесно и могат да се направят различни сглобки. Дървеният материал е много по лек от останалите, от които може да се изгради здрава конструкция. В съвременното строителство вече се предлага и слепен материал от който може да се направи греда до дванадесет метра дължина и с различни дебелини, според проекта за изпълнение. Слепеният материал е много по здрав от обикновения дървен материал. Дървения материал има естествена красота и стил която придава уют за вътрешно и външно приложение. Но да не забравим че материала трябва да бъде добре обработен с импрегнанти против инсекти, дървояд, гниене и др.

От метална конструкция

Използва се все повече в строителството. Изграждането на метални конструкции с термо панели, цименстофазери и др. в сухото строителство позволява експресно изграждане на навеси, цели къщи дори и индустриални помещения. Металната конструкция може да се използва за по-голямо натоварване. Може да се изграждат различни форми и гънки. Металните изделия могат да бъдат обработени, огънати според изисквания та на клиента.

Е-поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: 02 489 44 62
Мобилен: 0888 759 133 ; 0898 759 133

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers

Ремонти

довършителни ремонти

Извършваме довършителни вътрешни ремонти

Дренажи

Дренажи и отводнителни системи

Дренажи и отводнителни системи

Дограма

PVC и алуминиева дограма

Монтаж на PVC и алуминиева дограма

ВИК услуги

ВИК услуги

Ремонт и изграждане на ВИК системи

Електроуслуги

Електроуслуги

Ремонт и изграждане на електроинсталации